Atelje_logo

Guldsmed

Johanna
Johanna

Hela mitt liv har jag alltid haft ett behov av att skapa.
Jag bestämde mig redan som 14-åring att jag ville bli Guldsmed och ju mer jag lär mig desto mer trivs jag med mitt val av yrke. För mig är det perfekta sättet att kombinera design med teknik, färg och form.
Jag började som lärling, gick i skola, blev anställd och startade sedan eget. Jag började att jobba åt olika butiker men öppnade tillslut en egen butik tillsammans med min livspartner Eric.
Jag har testat det mesta inom branchen, reparerat halsband åt prinsessan Madeleine och gjort konstnärliga silversmycken. Tagit omöjliga beställningar i titan och gjort arbeten med stenar i miljonklassen.
Ändå vet jag att man som yrkeskvinna aldrig kan bli fullärd, alltså är jag alltid på jakt efter nya utmaningar.

Guldsmed & Fattare

Eric
Eric

Jag påbörjade min utbildning, som lärling 1995 och efter det har resan varit mycket spännande. Efter ca. tusentals nytillverkningar är jag nu en erfaren Guldsmed. Med handen på hjärtat kan jag för mina kunder garantera att varje smycke har tillverkats med omsorg och kärlek.
Min fru och mina barn är min största inspirationskälla. Utmaningar är det bästa vi vet.
För oss är inget för komplicerat!

Affärsidé

Nytillverka, omarbeta och reparera smycken både för privat personer samt företag i samma branch.

Vision

Skapa smycken som står för kvalite och hantverk. 

Värdegrund

Starkt kundfokus.
Ärlighet mot kunder.
Strävar alltid efter mer kundskap. 

Leverera i tid.

Pressmaterial & filer

För mer information e-posta till

j-e@hotmail.se 


2010-10-24 Cecilia:
Supernöjd
Lämnade in en antik carmosering med trasiga klor och i ett allmänt dåligt skick. Fick tillbaka en nyservad ring och i bättre kondition än den var då när den var ny. Ett utmärkt arbete blev gjort och jag är supernöjd. Jag kommer garanterat tillbaka till er och jag har rekomenderat er till fler av mina vänner. Åter igen ett stort tack för gulligt bemötande och ett superbra jobb. Mvh Cecilia H

 

2009-09-15 lotta:

Vilket fantastiskt resultat !!!
Tack Erik, du gjorde om våra vigselringar inför vårt silverbröllop. Vilket fantastiskt resultat det blev, ett underbart hantverk. Tack för allt arrangemang att hitta den perfekta safiren. Vi vill rekommendera dig varmt till andra.